+33 4 71 49 11 02

100% Vertrouwen Aanbieding

Aanbieding 100% VERTROUWEN (geldig tot 01 Juni 2021)

In deze complexe periode bieden wij u de reserveringskosten aan, wij bieden u de mogelijkheid om te reserveren terwijl u tot 21 dagen voor aankomst kunt annuleren. (zonder rechtvaardiging).

Klik hier voor het volledige aanbod

Andere Activiteiten

Andere Activiteiten

• Kanoën in kayakken: Kunt u op twee plaatsen doen: op de rivier le Lot asvol't rivier en op de rivier de Célé passion aventure

Pédalorail : voor een avontuurlijke fietstocht op speciale familie fietsen over een oude en verlaten spoorweg.

La vallée des daims (Vallei van de herten) is een prachtig park om te bezoeken met kinderen. Via speciale wandeltochten, of met een treintje kunt u de herten bekijken en voeden.

Accrobranche : Een avontuurlijk klimparcour tussen en in de bomen voor jong en oud.

Le labyrinthe de Maïs (Mais doolhof ): Bij Saint Mamet, op 15 minuten van de camping, wordt elk jaar in een maïsveld en labyrint gemaakt. Beantwoord de vragen en vind de schat met surprise in het midden van het doolhof. Wees voorzichtig en volg de broodkruimels!

Il était une fois un jardin : (Er was eens een tuin): Prachtige etnobotanische tuin, op 30 minuten afstand van de camping.

 

Informaties

Aankomst vanaf 16 uur en Vertrek voor 10 uur

Openingtijden van de receptie 10 uur-12h30 en 14h30-23 uur

Restaurant, bar, Snack, broodjes en croissantjes, ontbijt en winkelje

Gratis WIFI in de bar en op de terasse.

Contact

Contactformulier

lpo  routard  Rustiek Camperen  campingfrankrijk  ACSI  ACSI camping card  zoover  trip-advisor  ANWB  greencamp  LeFrenchTime  Lire

 CB  iDeal