camping@moulin-de-chaules.com

  +33 4 71 49 11 02

+33 4 71 49 11 02

Recharge Rapide

There is no translation available.

Nous disposons d'une recharge rapide pour véhicule électrique de 22KW maximun à disposition au niveau de l'entrée du camping avec un connecteur de type 2

Beek

Naast de verkoeling van het zwembad, is er ook de beek om in af te koelen... Zowel om te vissen, pootje te baden (ook voor de allerkleinsten!) of dammen te bouwen.

Speeltuin

Natuurlijk hebben we ook een speeltuin. Hier kunnen de kinderen zich goed en veilig vermaken met een schommel, een glijbaan, een klimrek, een zandbak en  een huisje. De speeltuin staat voor de bar en naast het terras, waardoor de ouders zowel kunnen opletten als kunnen genieten van een drankje of lezen een boekje!

Computerhoek

De bar beschikt over een computer die u kunt gebruiken tegen een kleine vergoeding. Ook is er een gratis wifi-signaal aanwezig wat uitgezonden wordt bij de bar en op het terras.

Kruidentuin

De verse kruiden die hierin groeien kunt u altijd gratis gebruiken

Het zwembad

Het zwembad op de camping zorgt voor de noodzakelijke afkoeling. Het varieert in diepte van 1.05 m. tot 1.80 m., en is van 1 juni tot 15 september dagelijks geopend van 10.00 – 19.00 uur.

Bar-restaurant

In de ‘grange’ (oude schuur) bevindt zich een sfeervol ingerichte bar, een restaurant en daarbij een buitenterras. In de maanden juli en augustus is het restaurant 6 avonden per week geopend en kan er gekozen worden voor een plat du jour of pizza's en friet. In het voor en naseizoen serveren wij ook een aantal keren per week de 'Plat du Jour'.

Winkeltje

Er is een 'épicerie' voor de “vergeten” boodschappen,  lokaal producten, brood en voor het invriezen van koelelementen. Natuurlijk brengt de bakker elke morgen verse stokbroden; de croissants en pains au chocolat bakken we zelf elke morgen ‘ovenvers’ voor jullie. Jullie willen   een shelf "reclycing gebied" voor alle vinden, kunnen jullie alle dingen geven die jullie in de vuilnisbak op het einde van uw vakantie en jullie kunnen alles wat er op de de plank nemen. Gelieve, na te denken over dit voor minder en minder afval.

Speltjes

Er is een tafeltennis tafel. Badjes en bal kunt u lenen in het winkeltje. De verlichting ter plaatse maakt het mogelijk om ook 's avonds nog te kunnen tafeltennissen.Buiten is er ook de mogelijkheid om schaken, dammen of vier op een rij in het groot te spelen!Op de camping staat een tafelvoetbal spel. Hier kan je altijd gratis gebruik van maken!

Informaties

Aankomst Accomodatie vanaf 16 uur en Vertrek voor 10 uur

Aankomst Plaats vanaf 14.30 uur en Vertrek voor 12 uur

Restaurant, bar, Snack, broodjes en croissantjes, ontbijt en winkelje

Gratis WIFI in de bar en op de terasse.

Contact

lpo  routard  Rustiek Camperen  campingfrankrijk  ACSI  ACSI camping card  zoover  trip-advisor  ANWB  greencamp  Lire  Qualité Tourisme

 CB  iDeal