camping@moulin-de-chaules.com

  +33 4 71 49 11 02

+33 4 71 49 11 02

Stokbrood Bakken

Een wekelijks terugkerende topper (op maandag) is het bakken van stokbrood boven het kampvuur. Je zorgt zelf voor een geschikte stok. Wij maken het brooddeeg en een mooi kampvuur. De zelfgemaakte stokbroodjes mag je daarna vullen met suiker of jam en dan . . . (natuurlijk) opeten!

Jeu de Boules Tournooi

Als je in Frankrijk bent, dan ontkom je niet aan het typische Franse Jeu de Boules spel. In de zomer, organiseren wij een Jeu de Boules Toernooi!  Volwassenen en kinderen kunnen van dit favoriete spelletje genieten. 

Knutselen

Wanneer  het weer is slecht, wordt er geknutseld. We maken dan allerlei  leuke dingen zoals bijvoorbeeld ansichtkaarten, souveniertjes of bijv. dieren van verpakkingsmateriaal . . . .  alles is mogelijk.

Botenrace

De Botenrace is ook een regelmatig terugkerende activiteit. Je moet een boot maken van verpakkingsmateriaal, zoals flessen, hout, plastic of andere dingen. Er wordt dan een baan in de beek uitgezet, en daarna volgt er een afvalrace tot er uiteindelijk 3 winnaars zijn: 1 snelste, 1 mooiste en 1 voor de meeste pech!

Tafeltennis Tournooi

Natuurlijk zijn er ook activiteiten voor de wat oudere kinderen en volwassenen. Hierbij mag het tafeltennis-toernooi niet ontbreken.

Spelletjes

Samen met de kinderen bedenken wij diverse leuke spelletjes om te doen zoals bijvoorbeeld, estafettes, stoelendans, watergevecht, speurtocht, buskruit etc.

Informaties

Aankomst Accomodatie vanaf 16 uur en Vertrek voor 10 uur

Aankomst Plaats vanaf 14.30 uur en Vertrek voor 12 uur

Restaurant, bar, Snack, broodjes en croissantjes, ontbijt en winkelje

Gratis WIFI in de bar en op de terasse.

Contact

lpo  routard  Rustiek Camperen  campingfrankrijk  ACSI  ACSI camping card  zoover  trip-advisor  ANWB  greencamp  Lire  Qualité Tourisme

 CB  iDeal