+33 4 71 49 11 02

Welkom

De camping Sites et Paysage Moulin de Chaules ligt midden in de natuur aan een kristalheldere beek op het terrein van een voormalige watermolen. Er zijn in totaal 54 plaatsen van variabele grootte, verdeeld over een benedenterrein grenzend aan de beek en 5 terrassen die in de helling zijn gecreëerd. Op de terrassen heeft u voor en achter géén buren, en tussen de terrassen zijn brede, natuurlijke groenstroken. Het terrein en de gebouwen, in harmonie met de omgeving bewaard gebleven, maakten vroeger deel uit van het landgoed "Chaules". De kasteelruïne torent boven de bomen uit en kan (op eigen risico) bezocht worden. In het voor- en naseizoen is de camping uitermate geschikt voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. Zowel vanuit de camping als in de directe omgeving zijn er uitstekende wandelmogelijkheden. In het hoogseizoen richt de camping zich speciaal op gezinnen met kinderen tot de leeftijd van zo’n 12 jaar. Een paar keer per week worden er voor hen diverse activiteiten georganiseerd.

Het gehele terrein is gesitueerd aan de zonkant en is voorzien van gras. Bomen en volwassen aanplant zorgen voor voldoende schaduw. Op de bovenste terrassen geniet u van een prachtig uitzicht. Voor 2020, will we een nieuw sanitair op de vierde terasse met 3 badkamers en afwashoeken. Ondanks de aanwezigheid van een grasmat op de terrassen, adviseren wij u het gebruik van "spijker-haringen" i.v.m. de veelvuldige aanwezigheid van stenen in de bodem.

Het primair sanitair is in de oud en leuk schuur , gerenoveerd, schoon en  ingericht. U heeft de beschikking over:

    douches, uiteraard met (gratis) warm water;
    aparte babyhoek met badje en aankleedkussen;
    afgescheiden wastafels;
    afwashoek;
    kinder-WC, zittoiletten (met toiletpapier) en urinoirs;
    wasmachine, wasdroger;
    washoek en mogelijkheid om te strijken (strijkplank + strijkijzer);
    stortbak voor legen van chemisch toilet;
    nachtverlichting op het hele terrein.

Met uitzondering van de wasmachine en wasdroger zijn alle voorzieningen gratis. In het hoofdgebouw vindt u een sfeervol ingerichte bar, bijlard, restaurant en daarbij een buitenterras. In de maanden juli en augustus is het restaurant 6 avonden geopend en serveren wij onze "Plat du jour". Uiteraard is het restaurant ook in het voor en naseizoen enkele avonden per week geopend. Bovendien kunt u zowel in voor- hoog- en naseizoen dagelijks, op bestelling, friet, gegrilde kip snacks of pizza’s afhalen.

De bar beschikt over een computer die u kunt gebruiken. Ook is er daar een gratis wifi-signaal.

Er is een 'épicerie' voor de “vergeten” boodschappen en een vrieze voor uw koelelementen. Natuurlijk brengt de bakker elke morgen verse stokbroden; de croissants en pains au chocolat bakken we zelf elke morgen ‘ovenvers’ voor u.

Er is in de receptie veel toeristen informatie,  (wandelingen van de camping, wandelingen van onze omgeving, fietsen route)  

In het hoogseizoen is onze camping geheel autovrij (m.u.v. aankomst- en vertrekdagen) en kan de auto geplaatst worden op het parkeerterrein.

Om een goede indruk te krijgen van alle faciliteiten op de camping kunt u de fotos van de camping.

 Zodat u echte en lekkere vakantie door te brengen, zullen we de tijd nemen om te luisteren, te delen en adviseren u om u te laten ontdekken ons kleine paradijs. 

 

Christelle van Walbeek en Christophe Lhoumeau

Informaties

Aankomst Accomodatie vanaf 16 uur en Vertrek voor 10 uur

Aankomst Plaats vanaf 14.30 uur en Vertrek voor 12 uur

Restaurant, bar, Snack, broodjes en croissantjes, ontbijt en winkelje

Gratis WIFI in de bar en op de terasse.

Contact

Contactformulier

lpo  routard  Rustiek Camperen  campingfrankrijk  ACSI  ACSI camping card  zoover  trip-advisor  ANWB  greencamp  Lire  Qualité Tourisme

 CB  iDeal