+33 4 71 49 11 02

  • Start
  • News
  • The Sites & Paysages campsite network
Bienvenue au camping moulin de chaules
 

Welkom

De camping ligt midden in de natuur aan een kristalheldere beek op het terrein van een voormalige watermolen. Er zijn in totaal 54 plaatsen van variabele grootte, verdeeld over een benedenterrein grenzend aan de beek en 5 terrassen die in de helling zijn gecreëerd. Op de terrassen heeft u voor en achter géén buren, en tussen de terrassen zijn brede, natuurlijke groenstroken. Het terrein en de gebouwen, in harmonie met de omgeving bewaard gebleven, maakten vroeger deel uit van het landgoed "Chaules". De kasteelruïne torent boven de bomen uit en kan (op eigen risico) bezocht worden. In het voor- en naseizoen is de camping uitermate geschikt voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. Zowel vanuit de camping als in de directe omgeving zijn er uitstekende wandelmogelijkheden.
 
 

Home

The Sites & Paysages campsite network

Dit jaar hebben we gekozen om mee te doen "Sites en Landschappen" door de Franse tijd, een prachtig netwerk van natuurgebieden waarden, menselijk, ecofriendly ... dat ons al leek te zijn.
Hier is een kleine presentatie van dit prachtige netwerk dat we zijn er trots op te behoren, hebben we ontdekt dat er een zeer koele neven ....


Op sites en landschappen telen wij het verschil meer dan 30 jaar en we zijn de eerste onafhankelijke campings keten, natuur en familie in Frankrijk.

Onze meer dan 50 campings formaat heten u welkom in de mooiste regio's van Frankrijk en dichter bij de natuur.

Overal waar je deze kleine familie gelijkenis zal erkennen dat, hoewel allemaal verschillend en maakte ons kijken als hetzelfde verlangen naar kwaliteit die we graag ter harte.

kamperen als u wilde?
De geest van familie sites en landschappen is alles over:

kamperen als u wildet?
100% natuurlijk, 100% Human

Family geest van campings.

Informaties

CODID-19 : Aankomst vanaf 16 uur en Vertrek voor 10 uur

Openingtijden van de receptie 10 uur-12h30 en 14h30-23 uur

Restaurant, bar, Snack, broodjes en croissantjes, ontbijt en winkelje

Gratis WIFI in de bar en op de terasse.

Contact

Contactformulier

lpo  routard  Rustiek Camperen  campingfrankrijk  ACSI  ACSI camping card  zoover  trip-advisor  ANWB  greencamp  LeFrenchTime