logo Moulin de Chaules
NederlandsFrançaisEnglish

Procedure:
Aangezien er veel meer mensen de weg naar het goede leven op 'Moulin de Chaules' gevonden hebben, raden wij u aan uw favoriete plekje op voorhand te reserveren.
Hoe? Wel, erg eenvoudig:

 

  1. Vul het reserverings formulier in
    Wij zullen u altijd binnen 48 uur een reactie geven op uw vraag of reservering. Omdat het helaas weleens voorkomt dat niet alle e-mails goed aankomen, maar wij het erg belangrijk vinden om een goed antwoord te geven op een vraag of reservering, verzoeken wij u om zelf telefonisch contact met ons op te nemen indien u niet binnen één dag een reactie van ons hebt ontvangen.
  2. indien gewenst kunt u ook:
    - na invulling het formulier uitprinten en per post versturen.
  3. Per ommegaande zullen wij u met een reserveringsoptie beantwoorden, met daarbij aangegeven de betreffende aanbetaling als onderdeel van de totaal rekening.
  4. Nadat uw aanbetaling is ontvangen, ontvangt u een 'reserverings bevestiging' per e-mail of per post. Voor de betalings-aanwijzingen verwijzen wij u naar de betreffende pagina van 'reserveringsvoorwaarden' hieronder.

Wij verzoeken u de reserveringsvoorwaarden aandachtig te lezen.
Door het reserveringsformulier te ondertekenen, gaat u accoord met deze voorwaarden.

Door te klikken op bovenstaande links kunt u de betreffende reserveringsvoorwaarden lezen. Wij raden u aan het ingevulde reserveringsformulier uit te printen vóór verzending.
Indien u binnen 10 dagen na betaling nog geen bevestiging hebt ontvangen, verzoeken wij u met ons contact op te nemen.